Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Sjælens numerologi

sjælens vej


Indvielserne

En navneændring starter altid i det spirituelle. Man ser at der i bevidstheden foretages tre spring. I ånd, sjæl og krop. Dette er en forberedelse til den serie af indvielser der nu starter.

Man gennemgår syv indvielser hvor der startes med rodchakraet og derefter bevæger man sig igennem de andre hovedchakraer med en indvielse for hvert chakra. Alle indvielser er individuelle, derfor kan jeg bedst fortælle om mine egne. Mine egne indvielser foregik i bjergene, hvor jeg mødte vise mænd og kvinder, opholdt mig og studerede gamle skrifter på klostre, gennemgik renselsesritualer og lærte i skikkelse af dyr. Selve områderne skiftede fra at jeg bevægede mig i grønne fredelige områder, til mere krævende bjergstier hvor min øvelse i balance og udfordringer blev trænet.

Det skal understreges at der ikke er noget at være bange for, da der ikke bliver krævet mere af en end man er klar til.

Omkring de øverste chakraer krydser man regnbuen og derefter skal man igennem sjælens syv haver.

1. have: individualitet, jeg

2. have: kærlighed

3. have: visdom og vilje

4. have: kreativitet, børn og samarbejde

5. have: kommunikation

6. have: økonomi og helbred

7. have: det spirituelle og sjælens hjerte

Som det ses så finder man i den syvende have ind til sin sjæls inderste centrum, sjælens hjerte. Og det er det som alt dette handler om.

Ikke alle er bevidst om disse indvielser og rejser, men der kan altid drages en paralel, mellem hvor man er på sin rejse, til det der sker i ens ydre liv.